Om Kran-Jukka
Kran-Jukka är ett växande företag i byggbranschen. Även om företaget är ungt så har anställda och ledningen lång erfarenhet inom branschen. I dagsläget är vi cirka tio kranförare anställda inom företaget men vi räknar med att kunna expandera mer eftersom vi sedan starten 2008 har fått många goda referenser och är en eftertrakad kranentreprenör. Själva tror vi att en stor del av vår framgång beror på att vi är effektiva ovh engagerade på arbetsplatsen. Vi håller säkerheten högt och ger råd om längning så att lasten kan flyttas runt säkert på hela bygget. Det ger trygghet tiil personalen och minimerar materialskador.

Om en bra arbetsmiljö är viktig för er har vi något ni bör ha i tankarna . Genom att anlita våra duktiga kranförare säkrar ni arbetsmiljön för era medarbetare ute på arbetsplatsen. Vi sätter säkerheten först För att uppnå det, har vi som målsättning att kvalitet, säkerhet och effektivitet är vårt självklara värden för oss. Säkerheten är viktigast av allt, du ska vara trygg på jobbet. Trivseln och delaktigheten är två andra delar som våra medarbetare uppskattar. Utvecklande, personliga och pålitliga medarbetare . Orden beskriver hur vi på Kran-Jukka AB är som personer, hur vi jobbar, vad vi kan åstadkomma och vill bli uppfattade som. Att förstå innehållet i dessa orden är en förutsättning för att jobba, trivas och utvecklas hos oss. Ni som anlitar oss kan känna er i trygga händer eftersom våra förare har mångårig erfarenhet i branschen. Vi strävar efter att ha så nöjda kunder som möjligt för att vara med i branschen som kräver så mycket. Har ni en kran som inte fungerar som ni hade tänkt det, så fungerar inte bygget övrigt heller. Tidsförlust och inte minst pengamässigt. Äntligen händer det nya saker i byggbranschen. Det byggs mer och mer i prefab som vi är specialister på. Noggrannhet, snabbhet och säkerhet kommer där in i bilden och det är precis det vi står för.
Teknisk information
Högsta kran: 152m (Uddevalla-bron)
Olika kranmärken körda: Liebherr, Lindén, Potain, Tornborg, Demag, Weiz, Krull, Magni
Antal byggarbetsplatser: > 70
Hjullastare: Ja
Lull: Ja
Teleskoptruckar: Ja
Referenser
AF-bygg
Lasse Hellström 0709-7900052

Skanska
Anders Nilsson 0705-467074

Högsbols Montage AB
Lars Larsson 0703-247706

Weine Lundh 0709-7900096
 
lacoste polo parajumpers damen parajumpers herren canada goose herren fred perry polo nike store pandora schmuckm nike air huarache nike air max thea ugg boots schweiz ray ban clubmaster abercrombie london nike cortez michael kors taschen air jordan schweiz